Săptămâna viitoare, vremea se va menține caldă, anunță meteorologii.

 

Luni, vremea va fi mai caldă decât normalul termic al perioadei. Cerul va fi variabil, temporar noros în zona montană. La munte, local se vor semnala precipitații mixte slabe, predominant ninsori pe creste. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări ziua în sudul județului și la munte, unde rafalele vor atinge 65-80 km/h, izolat viscolind zăpada pe creste. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 și 13 grade, iar cele minime între 3 și 5 grade, cu cele mai coborâte valori în nordul județului.
Marți, vremea va fi în general frumoasă și mai caldă în cursul zilei decât normalul termic al perioadei. Cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări izolate pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 și 13 grade, iar cele minime între -1 și 2 grade. Izolat dimineața se va semnala ceață.
Miercuri, vremea se menține în general frumoasă și mai caldă în cursul zilei decât normalul termic al acestei perioade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări temporare noaptea. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări izolate în sudul regiunii și la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 și 12 grade, iar cele minime între 1 și 5 grade, cu cele mai mai coborâte valori în nordul județului.
Joi, vremea se menține mai caldă decât normalul termic al perioadei. Cerul va deveni mai mult noros și temporar va ploua, iar noaptea pe crestele montane precipitațiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în sudul județului și la munte, cu rafale de peste 60 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 și 15 grade, iar cele minime între 5 și 8 grade.
Spre sfârșitul săptămânii, în prima parte a intervalului, vremea va fi mai caldă decât normalul termic al perioadei, apoi se va răci devenind normală termic. Cerul va fi temporar noros și mai ales în prima parte a intervalului se vor semnala precipitații sub formă de ploaie, iar la munte acestea vor fi mixte, predominant ninsori în zona înaltă.

 

Articolul precedentBogdan Trif, președintele PSD Sibiu: “Votul meu de astăzi a fost un vot dat împotriva celor care disprețuiesc cetățenii”
Articolul următorPrimarul din Gura Râului a venit la urne în costum popular