Vremea va fi caldă pentru această perioadă, în județul Sibiu, anunță meteorologii sibieni. Potrivit acestora, temperaturile maxime vor ajunge la 14 grade Celsius.

Luni, vremea va fi deosebit de caldă pentru această perioadă. Cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale la munte și în sudul județului. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 și 14 grade, iar cele minime între – 5 și  -1 grad. Local noaptea și dimineața se va semnala ceață. 
Marți, vremea se va menține deosebit de caldă pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări temporare și noaptea pe arii restrânse sunt condiții de ploi slabe, iar în zonele montane precipitațiile slabe se vor transforma în lapoviță și ninsoare și izolat, vor fi condiții de polei Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare la munte și izolate în rest. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 și 12 grade, iar cele minime între 2 și 3 grade.
Miercuri, vremea se va menține deosebit de caldă pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, temporar noros, mai ales în cursul nopții. Ziua, izolat va ploua iar la munte precipitațiile vor fi mixte, ninsori la peste 1800m. Noaptea  se vor semnala precipitații mixte și vor fi condiții de polei, iar la munte va ninge. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 și 10 grade, iar cele minime între – 1 și 0 grade. 
Joi, vremea va fi în general închisă. Cerul va fi mai mult noros, mai ales în cursul zilei. Ziua, local va ploua, iar noaptea aria precipitațiilor se va restrânge și vor fi mixte favorizând depunerea poleiului. La munte va ninge. Vântul va prezenta intensificări temporare. Temperaturile maxime se vor încadra între 5 și 6 grade, iar cele minime între – 2 și -1 grad. 
Spre sfârșitul săptămânii, vremea se va menține caldă pentru această perioadă. Pe arii restrânse în primele două zile, apoi pe arii extinse  se vor semnala precipitații, predominant ploi în zona joasă și mixte la munte.

Articolul precedentConcert simfonic, sub bagheta dirijorului Juan Cantarell, la Sala Thalia
Articolul următorCe riscați dacă îi „umblați” pe ascuns în telefon/laptop sau pe Facebook partenerului