Vremea va fi frumoasă săptămâna viitoare. Spre weekend, spun meteorologii, temperaturile vor scădea uşor.

Luni, vremea se va menține predominant frumoasă și deosebit de caldă pentru această perioadă. Cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 26 de grade, iar cele minime între 6 și 10 grade. Dimineața, pe arii restrânse în zonele joase, se va semnala ceață.
Marţi, vremea va fi predominant frumoasă și deosebit de caldă pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, mai mult senin. Vântul va sufla slab la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 26 de grade, iar cele minime între 7 și 10 grade. Dimineața, pe arii restrânse în zonele joase, se va semnala ceață.
Miercuri, vremea va fi predominant frumoasă și deosebit de caldă pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, mai mult senin. Vântul va sufla slab la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 25 de grade, iar cele minime între 6 și 10 grade. Dimineața, pe arii restrânse în zonele joase, se va semnala ceață.
Joi, vremea va fi în continuare frumoasă și deosebit caldă pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, mai mult senin. Vântul va sufla slab la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 25 de grade, iar cele minime între 5 și 10 grade. Dimineața, pe arii restrânse în zonele joase, se va semnala ceață.
Spre sfârşitul săptămânii, valorile termice vor scădea ușor de la o zi la alta, dar vremea se menține caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil. Dimineața, pe arii restrânse în zonele joase, se va semnala ceață.

Articolul precedentExpoziția “Micro Folie”, deschisă în Piața Mică
Articolul următorO mașină a ars în totalitate pe DN 1