Astăzi, vremea va fi în continuare frumoasă și deosebit de caldă pentru această dată. Cerul va fi mai mult senin exceptând în orele nopții nordul Moldovei și al Carpaților Orientali, unde vor fi înnorări și cu totul izolat posibile ploi slabe, trecătoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în sudul Banatului, iar noaptea pe alocuri și în Moldova. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 29 de grade.

În București, vremea se va menține frumoasă și deosebit de caldă pentru această perioadă. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 25 de grade.

La munte, vremea va fi în continuare frumoasă și deosebit de caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat pe creste. Variațiile termice nu vor fi semnificative față de ziua anterioară. 

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis și prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni, intervalul 8 – 21 aprilie 2024. Potrivit specialiștilor ANM, țara noastră va fi traversată de un val de aer cald, valorile termice în următoarele zile urmând să se apropie de 30 de grade Celsius. O posibilă răcire este prognozată pentru începutul săptămânii viitoare.

CITEȘTE ȘI Cum va fi vremea de Paște și de 1 Mai – Prognoza meteo ANM pentru următoarele 4 săptămâni

Sursa: Newsinn

Articolul precedentEvadatul de la Rahova a fost prins de polițiști
Articolul următorAna Maria Chirilă, judecătoarea penală care vindea informații interlopilor, filmată în timp ce se droga – IMAGINI ȘOCANTE