Vremea rea din ultimele zile a pus mari probleme autorităților din țara noastră. S-au înregistrat mai multe fenomene extreme care au generat chiar și pagube materiale.

Vremea extremă a afectat mai multe zone din țară. După alerta de inundații de ieri, acum grindina și furtunile fac ravagii în țară. Un bloc a fost inundat, mai mulți copaci au fost doborâți de rafalele de vânt, iar grindina a blocat circulația pe șosele. Meteorologii avertizează că și astăzi mai multe zone din țară vor fi lovite de ploi torențiale și vijelii. 

Furtunile de cod portocaliu au făcut ravagii în Muntenia, Oltenia, Transilvania și Moldova. În Caransebeș, de exemplu, grindina a devastat totul în jur, iar circulația pe șosele a fost îngreunată.

Tot aici din cauza ploilor torențiale și a vijeliilor un bloc cu locuințe sociale a fost, pur și simplu inundat.

Într-o comună din Caraș Severin, rafalele de vânt au doborât un copac peste acoperișul unei case. Și la Poiana Brașov mai mulți pomi au căzut pe trotuare și străzi, iar o terasă a fost distrusă.

 

 
 

Sursa: Newsinn

Articolul precedentBomba jurnalistică a anului, detonată la Culisele Statului Paralel. Cătălin Hideg dă totul în vileag, într-un mega interviu acordat Ancăi Alexandrescu – VIDEO
Articolul următorDosarul Mineriadei: Petre Roman şi Gelu Voican Voiculescu, chemaţi la Parchet. Ion Iliescu, audiat la domiciliu