Vremea se răcește, în județul Sibiu, săptămâna viitoare, anunță meteorologii.

Luni, vremea se va fi în general închisă, dar deosebit de caldă pentru această perioadă. Cerul va fi mai mult noros și pe arii relativ extinse se vor semnala ploi ce vor avea și caracter de aversă. La munte precipitațiile vor fi mixte, predominant ninsori noaptea. Pe arii restrânse în zona de munte cantițătile de precipitații vor depăși 15-20 l/mp. Vântul va sufla în general moderat, cu intensificări locale în cursul zilei, de 45-55 km/h, iar la munte cu rafale ce vor depăși 90-100 km/h, mai ales pe creste, unde temporar va viscoli sau spulbera zăpada. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 și 10 grade, iar cele minime între 2 și 4 grade. 
Marți, vremea va fi închisă și se va răci față de ziua precedentă. Cerul va fi noros și pe arii extinse se vor semnala ploi ce vor avea și caracter de aversă. Noaptea în zonele submontane precipitațiile pot fi și mixte. La munte precipitațiile vor fi mixte ziua, iar noaptea va ninge. Local, cantitățile de precipitații vor fi însemnate. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări locale. Temperaturile maxime se vor încadra între 5 și 7 grade, iar cele minime între 0 și 2 grade.
Miercuri, vremea va continua să se răcească, devenind apropiată de normalul termic al perioadei. Cerul va fi mai mult noros. Ziua, local, se vor semnala precipitații mixte. Noaptea aria precipitațiilor se va restrânge și vor fi sub formă de ninsoare. La munte va ninge. Pe arii restrânse cantitățile de precipitații vor fi mai însemnate. Vântul va sufla în general moderat, cu intensificări locale, tare la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 2 și 4 grade, iar cele minime între -8 și -6 grade.
Joi, vremea va fi apropiată de normalul termic al perioadei. Cerul va fi variabil, temporar noros și local se vor semnala precipitații predominant sub formă de ninsoare. Vântul va sufla în general moderat, cu intensificări locale, tare la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între -2 și 0 grade, iar cele minime între -4 și -2 grade.
Spre sfârșitul săptămânii vremea va fi ușor mai rece decât normalul termic al perioadei, local geroasă noaptea și dimineața.  Vineri, pe arii restrânse, se vor semnala ninsori slabe.Se răce

Articolul precedentIcoana Făcătoare de Minuni a Maicii Domnului va mai sta până joi la Sibiu
Articolul următorNumerologie! Cum este interpretată ziua de 02.02.2020