Opt noi cazuri de infecții cu noul coronavirus au fost raportate doar astăzi, până la ora publicării acestui articol. Potrivit unei informări transmise de Grupul de Comunicare Strategică constituit la nivel interministerial, este vorba despre:

  1. Femeie, 31 ani, județul Ilfov, contact cu prietena bărbatului de 49 de ani, primul caz confirmat în București.
  2. Bărbat, 32 de ani, București, contact al pacientului care a fost internat în Spitalul Gerota.
  3. Femeie, 30 de ani, gravidă, București, contact al pacientului care a fost internat în Spitalul Gerota. Femeia are stare generală bună.
  4. Copil, 3 ani, București, contact al pacientului care a fost internat în Spitalul Gerota.
  5. Femeie, 36 de ani, București care s-a întors din data de 29 februarie din Israel, s-a prezentat cu simptomatologie la INBI Matei Balș.
  6. Femeie, 35 ani, București care s-a întors din data de 29 februarie din Israel, s-a prezentat cu simptomatologie la INBI Matei Balș.
  7. Bărbat, 34 ani, București, care s-a întors în data de 27 februarie 2020 din Londra, Marea Britanie, s-a prezentat cu simptomatologie la INBI Matei Balș.
  8. Femeie, 41 ani, care s-a întors din Germania în data de 7 martie 2020 din Munchen, Germania, s-a prezentat cu simptomatologie la INBI Matei Balș.
Articolul precedentSpațiu special rezervat în relația cu publicul, la Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Sibiu. Audiențe prin telefon sau e-mail
Articolul următorVaticanul a închis Piața Sf. Petru şi Bazilica Sf. Petru pentru turiști din cauza coronavirusului