Astrele au stabilit care sunt norocoșii zodiacului în anul 2022, cei cu adevărat favorizați de Univers, ce vor avea parte de împliniri pe toate planurile.

Norocul le bate la ușă cu toată forța, iar acești nativi ar fi bine să fie pregătiți pentru toate schimbările care îi așteaptă! Anul 2022 este șansa lor de a pune bazele unor proiecte bănoase, de a încheia conflicte vechi, dar și de a face față cu brio unor noi provocări.

Primul pe lista celestă a prosperității nativilor în 2022 este Taurul. Această zodie va înflori, mai ales în sectorul financiar. Graficul carierei acestor nativi are o tendință ascendentă, pe tot parcursul anului, însă cele mai bune luni vor fi aprilie, mai și februarie. Acum li se vor îndeplini dorințele pe care și le-au pus în anul ce a trecut.

În plus, există mari șanse ca anumite conflicte de familie din trecut să își găsească acum rezolvare. Numerele norocoase ale nativilor Taur pentru anul 2022 sunt: 7, 9, 8 și 69.

Saturn și Uranus vor forma un duo perfect pentru Scorpion în anul 2022. Cei născuți sub acest semn astrologic vor dobândi foarte multe trăsături de caracter în acest an, între care raționalitate și seriozitate. Totodată, Scorpionii vor avea un imbold de creativitate din partea astrelor și vor putea să își pună mai ușor în aplicare ideile mărețe. Mai mult decât atât, în ceea ce privește sectorul amoros, Scorpionii vor putea să renunțe la o relație toxică și să cunoască pe cineva cu adevărat special. Septembrie este o lună perfectă pentru cereri în căsătorie sau decizia de a se muta împreună cu partenerul.

Balanța este al șaptelea semn zodiacal din horoscop, dar ocupă un loc de podium pe lista norocoșilor din 2022. Acești nativi vor atinge un nivel superior de maturitate emoțională în lunile acestui an. Acești nativi sunt eligibili și pentru promovări la locul de muncă. Tot ce trebuie să facă este să își urmeze instinctele și să nu se lase influențați de factori externi în privința deciziilor pe care le au de luat. Este un an minunat pentru ca nativii Balanță să se concentreze mai ales pe sectorul profesional, însă trebuie să aibă mare grijă și de nevoile partenerului din relația de cuplu, pentru a cunoaște împlinirea în toate aspectele vieții.

Articolul precedentVIDEO | Dovada că rușii bombardează Ucraina cu armament interzis – proiectile cu fragmentare
Articolul următorGhid de bune practici digitale în contextul tensiunilor geopolitice