Locuitorii din zona Calea Cisnădiei – strada Rahovei – Valea Săpunului până în prelungirea Mihai Viteazul și din Cartierul Arhitecților au rămas fără apă, marți după-amiază.

“Apă Canal Sibiu SA anunță că din cauza unei avarii produse la conducta de transport DN 600, în zona Aleea Streiu, se sistează furnizarea apei pentru abonații din perimetrul cuprins între Calea Cisnădiei – strada Rahovei – Valea Săpunului până în prelungirea Mihai Viteazul și din Cartierul Arhitecților – Cisnădie. În zona Promenada Mall și Doamna Stanca – Șelimbăr se va furniza apă la presiune scăzută fiind posibil ca apartamentele de la etajele superioare să fie afectate de lipsa apei. În zonele învecinate sunt posibile scăderi ale presiunii”, spune Thomas Roth, reprezentant al SC Apă Canal SA.

Potrivit acestuia, echipajele de intervenție ale Apă Canal Sibiu SA au fost mobilizate la fața locului astfel încât furnizarea apei să poată fi reluată în cel mai scurt timp posibil.

În total, circa 6.000 de sibieni sunt afectați.

Relații suplimentare pot fi obținute la Dispecerat, tel. 0269/222.777, telverde 08008.202.202.

Articolul precedentDeputatul Nicolae Neagu: “Vizita președintelui Iohannis la Casa Albă, pentru a doua oară într-un singur mandat, este de departe cel mai important semnal de încredere!”
Articolul următorStrada Ion Rațiu din Șelimbăr intră în reabilitare. Investiții de peste 600.000 lei