UPDATE: Ioan Simion, bărbatul semnalat ca dispărut din data de 22 martie, a fost găsit deplasându-se pe jos, de către membrii familiei, anunță polițiștii. Acesta a fost descoperit la intrarea în localitatea Tălmaciu, pe raza căreia locuiește. Din primele cercetări se pare că nu ar fi fost victima vreunei infractiuni. Bărbatul a fost reinternat de familie în Spitalul de Psihiatrie Sibiu.

Știre inițială: Un bărbat în vârstă de 52 de ani a dispărut din Spitalul de Psihiatrie „Gheorghe Preda” din municipiul Sibiu. Acum este căutat de Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea persoanei în cauză sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112.

„La data de 22 martie 2019, o femeie  a sesizat Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu despre faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 08,00, unchiul său, SIMION IOAN, în vârstă de 52 de ani, a plecat din Spitalul de Psihiatrie „Gheorghe Preda” Sibiu, unde era internat, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni”, transmit polițiștii.

Semnalmente : înălţime 1,70 m, greutate 80 kg, păr negru, fir drept, tuns scurt, faţă ovală, ten măsliniu, constitutie atletică.

Semne particulare: Calviție pronunțată.

La data plecării persoana purta un tricou de culoare verde, cămașă cu dungi multicolore, pantaloni din material de stofă de culoare neagră și papuci de casă.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această persoană sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul de urgenţă 112.

Articolul precedentConsilier local din Șelimbăr, declarat incompatibil ANI pentru că ar fi încheiat un contract cu firma fiului său
Articolul următorLa Regina Maria nu vor mai fi cursuri după amiaza. Mansardarea școlii a fost finalizată