Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ), Daniela Cîmpean, anunţă că nu se mai infiltrează apa în containerele situate în curtea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Sibiu, lângă Unitatea de Primiri Urgenţe, unde s-a construit un acoperiş peste aceste containere în care sunt saloane cu pacienţi cu COVID-19.

În sprijinul Spitalului Judeţean Sibiu au venit şi persoane private, care au ales să-şi arate solidaritatea şi să contribuie cu soluţii: Sorin şi Alina Huciu, alături de arhitecţii Radu Badilă, Tiberiu Tint şi Cristian Popade. Ei s-au implicat cu materiale, dar şi cu servicii de specialitate, pentru realizarea acoperişului necesar structurilor modulare de la Unitatea de Primiri Urgenţe Sibiu, astfel încât pacienţii tot mai numeroşi care ajung aici să aibă parte de condiţii mai bune de aşteptare.

Valoarea totală a lucrărilor se ridică la aproximativ 10.000 euro. Le mulţumim tuturor pentru generozitatea de care dau dovadă, dar şi pentru încrederea pe care o arată prin gestul lor: încrederea că împreună putem depăşi această perioadă grea. Mulţumesc şi personalului tehnic al spitalului care lucrează ore lungi pentru finalizarea amenajărilor suplimentare“, a scris pe pagina de Facebook preşedintele CJ Sibiu, Daniela Cîmpean.

Cîmpean a precizat miercuri, pentru AGERPRES, că practic s-a rezolvat problema cu infiltrarea apei în modulul alcătuit din containere. “S-a rezolvat problema. (…) Aici erau două (containere n.r.) alăturate. (…) La îmbinarea dintre cele două, (…) se prelingea apa”, a spus Daniela Cîmpean.

În curtea SCJU Sibiu există mai multe containere pentru pacienţii cu COVID-19, în unele sunt pacienţi care beneficiază de Terapie Intensivă, alţii de tratament fără a fi intubaţi, în timp ce într-un container se fac consultaţii pentru aceşti bolnavi.

AGERPRES

Sursa foto: Daniela Cimpean – Presedinta Consiliului Judetean Sibiu

Sursa: Realitatea de Sibiu

Articolul precedentBilanț coronavirus 2 decembrie. Datele oficiale actualizate: 4.916 cazuri noi, 135 de decese. RECORD pe secțiile de Terapie Intensivă
Articolul următorCe trebuie să facem dacă suntem în izolare sau carantină și vrem să votăm pe 6 decembrie?