La data de 27 decembrie a.c., în jurul orei 21,30, în municipiul Sibiu, cu ocazia verificărilor efectuate asupra unui conducător auto care oprise neregulamentar pe Calea Dumbrăvii, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au constatat că cel aflat la volan, un bărbat în vârstă de 30 de ani, din municipiul București, are dreptul de a conduce suspendat.

Pe numele bărbatului s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care are acest drept suspendat. În momentul efectuării controlului, șoferul era însoțit de către proprietarul autoturismului și de către o tânără, în calitate de pasageri.

Pe numele proprietarului mașinii, în vârstă de 24 de ani, din județul Ilfov, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de încredințarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

Întrucât pe parcursul verificărilor efectuate, tânăra în cauză, în vârstă de 21 de ani, tot din municipiul București, ar fi oferit polițiștilor informații false cu privire la conducerea autoturismului, în cauză, pe numele acesteia s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de mărturie mincinoasă.

Sursa: Realitatea de Sibiu

Articolul precedentBărbat reținut pentru violare de domiciliu și distrugere
Articolul următorBilanț coronavirus 29 decembrie: 4.637 de cazuri noi, 135 de decese