Un băiat de 14 ani este căutat de poliţişti, după ce a plecat voluntar dintr-un centru de plasament. Dispariţia lui a fost sesizată în 20 ianuarie.

“La data de 20 ianuarie a.c., în jurul orei 22.00, prin S.N.U.A.U. 112, o angajată a Centrului de Plasament Orlat a sesizat Secția 6 Poliție Rurală Orlat cu privire la faptul că, în seara aceleiași zile, minorul Pîşu Laurenţiu Nicolae, în vârstă de 14 ani, a plecat voluntar din centrul de plasament într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Minorul are o înălțime  de 1,60 m, greutate 55 kg, ochi verzi, păr șaten, tuns scurt cu breton lung şi faţă ovală. Nu prezintă semne particulare.

“La data plecării, purta geacă de culoare gri, blugi de culoare închisă, adidași de culoare neagră, pantaloni sport de culoare neagră, maiou verde și adidași negri”, arată IPJ Sibiu.

Persoanele care pot oferi informații cu privire la acest copil sunt rugate să apeleze de urgență 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție.

Articolul precedent15 elevi diagnosticaţi cu gripă, la Liceul de Artă şi Grădiniţa “Elefănţelul Curios” din Sibiu
Articolul următorAvarie la rețeaua de alimentare cu apă a comunei Șelimbăr