Un bărbat de 53 de ani din Șeica Mare a fost găsit fără suflare de către autorități, miercuri seară, pe DN14, între localitățile Agârbiciu și Ruși, pe sensul de mers Mediaș – Sibiu.

Echipajele medicale care au sosit la fața locului au declarat decesul persoanei ce se afla pe carosabil.
“ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj de terapie intensivă mobilă Smurd  pe DN 14 între localitățile Agârbiciu și Ruși , la un accident rutier un pieton acroșat de un autoturism. Din păcate, pietonul, un bărbat de aproximativ 53 de ani nu a răspuns manevrelor de resuscitarea si a fost declarat decedat de către medic la locul intervenție”, au explicat reprezentanții ISU Sibiu.
Din primele cercetări efectuate de către polițiștii rutieri, s-a constatat că este vorba despre un bărbat în vârstă de 53 de ani, din localitatea Șeica Mare, al cărui deces ar fi survenit în urma producerii unui accident rutier cu părăsirea locului faptei de către conducătorul sau conducătoarea auto. 
Cercetările continuă  în vederea identificării autovehicului implicat în producerea accidentului și stabilirii circumstanțelor exacte în care a survenit decesul bărbatului.

Articolul precedentCurse suspendate pe Aeroportul Internațional Sibiu
Articolul următorSpitalul Județean Sibiu a comandat măști, halate și botoșei