În această seară, de la ora 19:00, se joacă meciul 4 al finalei dintre BC CSU Sibiu și CSM CSU Oradea, în deplasare la Oradea. Scorul la general este 2-1 în favoarea orădenilor, iar baschetbaliștii sibieni speră să reușească să ducă seria în decisiv, la Sibiu.

Baschetbaliștii sibieni vor disputa astăzi un nou meci de „totul sau nimic” pe terenul celor de la CSM CSU Oradea și au nevoie de o victorie pentru a duce seria în meciul 5. După victoria de duminică, galben-albaștrii speră să facă și astăzi un meci bun. Înaintea partidei, Dan Fleșeriu a declarat:

„Avem în față meciul 4, un nou joc de totul sau nimic pentru noi. Am irosit foarte multă energie în ultimul joc, așa că, de data aceasta, mă aștept ca meciul să fie mai greu pentru noi. Trebuie să fim concetrați și mobilizați pe toată durata partidei și să reușim din nou să avem mintea mai limpede pe finalul jocului. Cred că acolo se va face diferența ce va decide câștigătoarea”, a declarat antrenorul principal al BC CSU Sibiu.

Partida din această seară începe la ora 19:00 și va fi LIVE pe DigiSport. În caz de victorie, meciul 5 ar urma să se dispute în Sala Transilvania, vineri, 7 iunie, la o oră ce urmează a fi stabilită. Biletele pentru partida de vineri s-au epuizat deja.

Articolul precedentS-a prelungit codul galben și a fost retras cel portocaliu
Articolul următorPoliţia desfăşoară “Săptămâna prevenirii criminalităţii”. În Sibiu vor avea loc întâlniri cu elevii şi studenţii