BC CSU Sibiu primește vizita celor de la CSM CSU Oradea, în cadrul etapei a VIII-a din TOP 6. Partida începe la 19.30. Ultimele 100 de bilete vor fi puse în vânzare de la 18.30, la casieria Salii Transilvania.

Baschetbaliștii sibieni luptă astăzi pentru o nouă victorie, în cadrul Ligii Naționale de Baschet Masculin și pentru a-și apăra statutul de neînvinsă pe teren propriu, în actuala stagiune. În prima fază a campionatului BC CSU Sibiu și CSM CSU Oradea și-au împărțit victoriile, fiecare echipă impunându-se pe teren propriu. În TOP6, BC CSU Sibiu a învins Oradea în deplasare, iar astăzi va încerca să facă o nouă victorie, în fața propriilor suporteri.

”Jucăm cu Oradea, echipa campioană En-titre, pentru prima dată în echipă completă în jocurile cu noi. Cred că va fi un joc deosebit de dificil pentru noi și va trebui să dăm absolut tot ceea ce putem în acest moment, pentru a reuți o nouă victorie. Cu siguranță, au jucători experimentați, au jucători care pot să facă diferența, au, probabil, cel mai bun român, Watson, dar cred că și noi avem armele necesare pentru a-i putea opri și vom face tot posibilul să ne recuperăm după înfrângerea de la Craiova. Cu siguranață echipa noastră nu este cea de la Craiova și aici avem ceva de demonstrat”, a spus antrenorul principal al BC CSU Sibiu.

Meciul de astăzi se dispută de la ora 19.30. După ce s-a înregistrat din nou SOLD OUT, s-a suplimentat numărul de locuri, iar înainte cu o oră de startul partidei, alte 100 de tichete vor fi puse la vânzare, la casieria Sălii!

În următoatea etapă BC CSU Sibiu face deplasarea la BCM U FC Argeș Pitești, unde va juca miercuri, 27 martie, de la ora 18.30.

Articolul precedentSăptămâna viitoare se întrerupe curentul în Sibiu, Mediaș și Avrig
Articolul următorVIDEO | Sute de sibieni au mărșăluit pentru viață, pe străzile orașului