BC CSU Sibiu joacă ultimul meci al sezonului regulat, în deplasare la U-BT Cluj Napoca. Partida se va disputa sâmbătă, de la 17.30.

Baschetbaliștii sibieni au plecat la Cluj, acolo unde vor disputa ultima etapă a Sezonului Regulat al Ligii Naționale de Baschet Masculin. Derby-ul Ardealului va pune față în față echipele aflate pe primele locuri în clasamentul la zi al campionatului, BC CSU Sibiu plecând din poziția de lider. Chiar dacă în tur, galben-albaștrii au reușit să învingă echipa clujeană la 11 puncte (85-74), aceștia sunt conștienți că partida nu va fi una deloc ușoară.

”Va fi un meci important, ca oricare alt meci împotriva Clujului, un meci în care se va stabili cine este pe locul întâi, după prima fază. Trebuie să îl tratăm cu maximă seriozitate, cu concentrare și determinare în încercarea de a obține, evident, o victorie. Știm că Clujul are un lot foarte puternic, probabil cel mai bun din Liga Națională și asta nu poate să facă decât să ne motiveze și să rezprezinte, din nou, un test important pentru a vedea dacă în sezonul acesta vom putea obține mai mult decât în celălalte sezoane în Liga Națională”, a spus Dan Fleșeriu, înaintea partidei de la Cluj.

După această partidă, BC CSU Sibiu va începe seria meciurilor din TOP6, cu o deplasare, adversarul urmând a fi aflat după confruntarea de la Cluj Napoca.

Articolul precedentUPDATE:Patru tineri reținuți după ce au tâlhărit doi sibieni
Articolul următorFC Hermannstadt și-a prezentat achizițiile. Sâmbătă e programată plecarea în Antalya