BC CSU Sibiu a reușit să se impună, în fața celor de la Dinamo București, după o partidă în care oaspeții au condus în mare parte meciul. Chiar și așa, galben-albaștrii au reușit să își atribuie victoria, după prelungiri, la scorul de 89-88 (12-21, 21-21, 19-14, 24-20, 13-12).

 Baschetbaliștii sibieni au început partida destul de modest, iar de acest lucru au profitat din plin adversarii. Dinamo București reușea să se instaleze la conducere din primele minute de joc și să își adjudece prima secvență, la 9 puncte diferență. În sfertul al doilea, elevii lui Dan Fleșeriu dădeau semne de revenire, dar tot nu au reușit să preia conducerea. Defapt, abia în sfertul al treilea BC CSU Sibiu reușea să mai recupereze din deficit, însă finalul a fost cel care le-a redat încrederea că pot încheia meciul cu o victorie. Barry Stewart a fost autorul unui coș de 3 puncte, de senzație, venit chiar în ultimele secunde ale sfertului 4, iar partida a intrat în prelungiri. Minutele suplimentare s-au încheiat la limită, BC CSU Sibiu reușind să își treacă în cont o nouă victorie.

La finalul partidei, Dan Fleșeriu a declarat:

”Dinamo ne-a pus probleme mari, așa cum a pus și altor echipe. Noi am intrat în meci foarte relaxați, crezând că dacă la ei acasă i-am bătut destul de ușor, va fi ușor și acum, mai ales că le lipsesc jucători importanți. Din păcate ne-am făcut singuri viața grea, intensitatea în apărare, în primele 20 de minute a fost farte slabă, față de ultimele două meciuri, și de acolo a plecat totul. Am ratat multe aruncări deschise, lucruri pe care, sunt convins că le putem îndrepta. Mă bucur foarte mult că spre final am reușit să egalăm, să nu renunțăm niciodată, deși am fost conduși cu puncte serioase. Îi felicit pe băieți pentru finalul meciului și sper să nu mai avem asemenea emoții și să plecăm cu atitudine atât de slabă, în următoarele jocuri”, a spus antrenorul BC CSU Sibiu.

Cel mai bun marcator al partidei a fost Isaiah Philmore care a pus 22 de puncte în coș urmat de Barry Stwart cu 20p, Chris Cooper 14p și 9 recuperări, Rolland Torok 13p, Randal Falker 8p și 8 recuperări, Jared Jordan 5p și 6 assist-uri, David Engi 3p, Tohătan și Chatman câte 2p.

În următoarea etapă BC CSU Sibiu va juca tot pe teren propriu, cu U BT Cluj Napoca, sâmbătă, 21 decembrie, de la ora 20:00. Biletele pentru această partidă vor fi puse în vânzare online luni, pe www.bc-csusibiu.ro/bilete și pe www.kompostor.ro

 Echipa din Liga 1, BC CSU Sibiu 2 powered by DAbo, a câștigat și ea meciul de pe teren propriu, cu CSU Ploiești, disputat sâmbătă dimineața, scor 84-76(21-22, 25-10, 24-17, 14-27).

Articolul precedentVreme caldă, săptămâna viitoare, în județul Sibiu. Temperaturi maxime de până la 14 grade Celsius
Articolul următorMeniu complet de Crăciun: Reţetele celor mai delicioase preparate tradiţionale pentru Crăciun