Săptămâna viitoare, vremea va fi deosebit de caldă pentru această perioadă. Potrivit meteorologilor, temperaturile minime vor atinge, în județul Sibiu, -3 grade Celsius, iar maximele 14 grade Celsius.

Luni, vremea va fi în general frumoasă și deosebit de caldă pentru această perioadă. Cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări temporare la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 și 13 grade, iar cele minime între -3 și 1 grad. Local în zonele joase se va semnala ceață.
Marți, vremea va continua să fie frumoasă. Cerul va fi variabil, mai mult senin în zonele de deal și munte și temporar noros în zonele joase unde ceața sau nebulozitatea joasă va persista. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări izolate la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 13 și 14 grade, izolat mai scăzute în zonele joase cu ceață persistentă, iar cele minime între -3 și 3 grade. Local în zonele joase se va semnala ceață, izolat persistentă.
Miercuri, vremea se va menține deosebit de caldă pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, mai mult senin în zonele de deal și munte și temporar noros în zonele joase unde ceața sau nebulozitatea joasă va persista. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 13 și 14 grade, izolat mai scăzute în zonele joase cu ceață persistentă, spre 6 grade, iar cele minime între -3 și 2 grade. Local în zonele joase se va semnala ceață, izolat persistentă.
Joi, cerul va fi variabil, mai mult senin în zonele de deal și munte și temporar noros în zonele joase unde ceața sau nebulozitatea joasă va persista. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 și 11 grade, iar cele minime între -1 și 3 grade. Local în zonele joase se va semnala ceață, izolat persistentă.
Spre sfârșitul săptămânii, vremea se va menține caldă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și pe arii restrânse se vor semnala ploi slabe și precipitații mixte la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 și 13 grade, iar cele minime între 1 și 5 grade.

Articolul precedentCâinele Teba, care a prins autorul dublei crime din Satu Mare, școlit la Sibiu
Articolul următorBC CSU Sibiu, victorie în meciul cu Dinamo București