Un bărbat de 34 de ani din Braşov a accidentat, miercuri, o femeie de 81 de ani, care traversa prin spatele autoutilitarei pe care o conducea tânărul. În urma verificărilor poliţiştilor, s-a constatat că şoferul avea suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice, pentru abateri anterioare.

“La data de 17 octombrie a.c. polițiștii Biroului Rutier Brașov au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 34 ani, din municipiul Brașov. Acesta, la data de 17 octombrie 2018, a condus o autoutilitară într-o parcare situată pe bd. Gării din municipiul Brașov, iar cu ocazia efectuării unei manevre de mers înapoi, neregulamentară, a accidentat o persoană de sex feminin, în vârstă de 81 ani, care se deplasa în calitate de pieton prin spatele autoutilitarei. În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală usoara a pietonului care a fost transportat la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri de specialitate”, spune Gabriela Dinu, purtător de cuvânt al IPJ Braşov.
Bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore și introdus în arestul I.P.J. Brașov.
Acesta este cercetat în continuare sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”vătămare corporală din cuplă” și ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente în care se va propune soluția legală la finalizarea verificărilor.

Articolul precedentSibiul are patru noi semafoare cu buton pentru pietoni
Articolul următorInvestiţii de aproape 18 milioane de euro, pe râul Olt, pentru prevenirea inundaţiilor