Vineri, 19 octombrie, are loc la Sibiu și Mediaș „Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi”.  Evenimentele au loc la Sala Redal Events, str. I. Sebastian Bach nr. 4, din cartierul Lazaret, pentru Sibiu şi la Casa Schuller, Piaţa Regele Ferdinand I, nr. 25), pentru Mediaș, începând cu ora 9:00.

„Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creşterea gradului de ocupare pentru absolvenţi, nefiind excluse alte categorii de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă prin întâlnirea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, în condiţiile unei concurenţe loiale şi transparente, care să permită realizarea unui echilibru între acestea în timpul cel mai scurt”, anunță reprezentanții A.J.O.F.M.

Au fost trimise invitații unui număr de 110 agenţi economici din judeţ. Până la această dată 25 de angajatori au confirmat participarea la bursă, (13 la Sibiu şi 12 la Mediaş) punând la dispoziţie 391 locuri de muncă vacante (329 de posturi la Sibiu şi 62 la Mediaş). Cele mai multe locuri de muncă sunt pentru persoane fără studii superioare: agent servicii client, asistent relaţii publice şi comunicare, instalator, lăcătuş mecanic, montator subansamble, operator la maşini unelte semiautomate şi automate, operator confecţioner, operator suport tehnic, muncitori necalificaţi, şi altele, oferta fiind completată şi de locuri de muncă pentru persoanele cu studii superioare: economist, inginer de cercetare în autovehicule rutiere, inginer de sistem software, inginer elecronist, etc.

Pentru că mai sunt zile până la eveniment, angajatorii care doresc să participe la bursă pot să contacteze Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu, str. Morilor nr. 51 A, tel. 0269- 210.882 sau Agenţia Locala pentru Ocuparea Forţei de Muncă Mediaş, Aleea Comandor Dimitrie Moraru, nr.3, tel. 0269 – 843.731.

Participarea, atât a reprezentanţilor agenţilor economici cât şi a persoanelor în căutarea unui loc de muncă, este gratuită.

Articolul precedentÎncă un urs accidentat mortal pe Autostrada Sibiu – Orăștie
Articolul următorPeste 2.500 de cazuri de viroză, în decurs de o săptămână