Cea de-a doua ediție a festivalului culinar Christmas Food Carousel începe miercuri, în Piața Huet, cu unele dintre cele mai delicioase truck-uri de street food din România.

Timp de cinci zile, între 28 noiembrie și 2 decembrie, Piața Huet va fi eliberată de mașini, iar locul lor va fi luat de truck-uri ce vor servi sibienii și turiștii care vor vizita Sibiul în weekendul Zilei Naționale cu o selecție impresionantă de preparate.

Indivan aduce în Piața Huet preparate din carne marinată de pui și porc, orez basmati de origine indiană, sos masala din roșii, unt și condimente indiene dar și preparate vegane sau vegetariene. The CodFather revine la Sibiu cu faimosul fish and chips cu piure de mazăre și sos tartar preparat în casă dar și cu hamsii sau calamari prăjiți. Fanii mâncării asiatice își vor delecta papilele gustative cu rață, curcan și porc picant și cu minunatele crazy mushrooms la standul celor de la Duck Riders. La Wings on wheels, cei care duc dorul unor aripioare picante nu vor fi dezamăgiți, cu siguranță, la fel și cei care n-au mai gustat de multișor condimentata mâncare mexicană, pregătită ca la Guadalajara de Mr. Red Mexican. Cum nu există eveniment de street food fără burgeri, la Christmas Food Carousel va avea loc o competiție neoficială a bugerilor în care se vor întrece Gastro, cu burgeri tradiționali din carne de vită și ForGo, cu niște burgeri absolut delicioși din pulled pork. Wrap and Roll și Tom Cooks food truck vin, de asemenea, la Christmas Food Carousel, în Piața Huet, alături de delicioasele eclere de la Sucre și cannoli de la nimeni alții decât… Mr. Cannoli. Toate mâncărurile vor fi stropite din belșug cu vin local de la Gorgandin.
Iar cum mâncarea delicioasă trebuie să fie acompaniată de muzică bună, în Piața Huet va avea loc în fiecare seară câte un concert. Miercuri, atmosfera va fi creată de DJ Coralie. Joi, pe scena din piață va urca Lucia iar vineri vor concerta cei de la Jazzybit. Sâmbătă, de ziua națională a României, Christmas Food Carousel așteaptă publicul cu cel mai potrivit concert în această zi de sărbătoare, cu muzică românească reinterpretată pe ritmuri rock de Domino. Iar cea de-a doua ediție a Christmas Food Carousel va fi închisă de Funkorporation.

Articolul precedentCarmen Iohannis, chemată din nou la Parchetul General. Audierea va avea loc pe 10 decembrie
Articolul următorProiect interjudețean la Școala Gimnazială „Sava Popovici Barcianu”