Cisnădia păstrează și în acest an recordul celui mai înalt brad de Crăciun din țară. El va măsura 42 de metri înălțime. 

Iluminatul festiv va fi inaugurat în orașul din județul Sibiu joi, 5 decembrie.
“Ziua de 5 decembrie a devenit data la care, în fiecare an, se aprind instalațiile luminoase ce împodobesc orașul, iar acest moment e transformat în sărbătoare în orașul de la poalele Măgurii”, spun autoritățile locale.
Nume mari ale scenei românești au aprins în ultimii ani iluminatul festiv de la Cisnădie, printre ei numărându-se Smiley, Loredana și Carla’s Dreams.
În acest an, autoritățile din Cisnădie o vor aduce pe scena din Piața Revoluției pe Alexandra Ungureanu, urmând sã concerteze atât pentru localnici, cât și pentru turiștii așteptați într-un număr cât mai mare.
Alexandru Ungureanu va concerta la Cisnădie în 5 decembrie, începând cu ora 17.30, dupã spectacolul de teatru oferit copiilor, de la ora 16.30.
“I-am obișnuit pe cisnãdieni, dar și pe sibienii care vin în număr mare la aprinderea iluminatului festiv de la Cisnădie, cu spectacole deosebite. Ne-am propus să aducem, în fiecare an, nume mari ale muzicii românești, iar Alexandra Ungureanu si-a construit un solid portofoliu profesional, fiind câștigătoare a multor trofee la festivaluri muzicale naționale”, spune Gheorghe Huja, primarul orașului Cisnădie.

Articolul precedentCum să circulați în condiții de iarnă. Recomandările polițiștilor sibieni
Articolul următorCSM Mediaș joacă cu Dinamo Știința București, pentru calificarea în faza următoare a Cupei României