Un cisnădian de 54 de ani este cercetat penal după ce a încălcat ordinul de protecție impus de instanță, apropiindu-se la mai puțin de 50 de metri de concubina sa, pe care a și lovit-o.

“La data de 5 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Cisnădie au reținut un localnic în vârstă de 54 de ani, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectare a unei hotărâri judecătorești, respectiv lovire sau alte violențe. În fapt, la data de 4 februarie a.c., în jurul orei 19,00, pe strada Piața Revoluției din orașul Cisnădie, bărbatul ar fi încălcat ordinul de protecție impus de instanță, apropiindu-se la mai puțin de 50 de metri și lovind-o pe fosta concubină, o femeie în vârstă de 43 de ani, tot din Cisnădie”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.
În urma plângerii depuse de către femeie și efectuării de investigații preliminare, la data de 5 februarie, polițiștii l-au reținut pe bărbat 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunilor de nerespectare a unei hotărâri judecătorești, respectiv lovire sau alte violențe.
Cercetările continuă la nivelul Poliției Orașului Cisnădie. 

Articolul precedentOrganizatorii Jocurilor Olimpice de la TOKYO îngrijorați de răspândirea coronavirusului
Articolul următorCursuri suspendate la șase clase ale Școlilor “Iorga” din Sibiu și “Eminescu” din Mediaș, din cauza numărului mare e viroze