Târgul de Crăciun Șelimbăr organizează în 22 și 23 decembrie în parcarea de la Shopping City Sibiu concerte cu Andra, Narcisa Suciu,Vescan și Bibi.

După ce săptămâna trecută a avut parte de spectacole cu Andra Gogan, Gașca Zurli, Fuego, Simi Deac și Eugen Mihăilă, Târgul de Crăciun din Șelimbăr are programate în acest wekeend alte patru concerte ce merită văzute, după cum spun organizatorii. Astfel, în zilele de 22 și 23 decembrie, în parcarea Shopping City Sibiu din zona KFC, sunteți invitați să vă bucurați de show-uri artistice de calitate.

Pe 22 decembrie înainte de Sărbătoarea Crăciunului, sunteți invitați la o seară plină de magie. Începând cu ora 18, Narcisa Suciu susține un recital de colinde, iar de la ora 19 Andra promite un spectacol de excepție pe care nu aveți voie să îl ratați. Duminică este rândul adolescenților să se bucure de prezența a doi artiști în vogă. Astfel pe 23 decembrie, de la 18 concertează BiBi. De la 18.45 puteți asista la ultimul concert programat la cea de a II-a ediție a Târgului de Crăciun Șelimbăr în 2018. Vescan este cel care închide seria de spectacole, cu un show în care o să interpreteze cele mai cunoscute piese din repertoriul său.

Program CONCERTE

22 Decembrie

18:00 – Narcisa Suciu

19:00 – Andra

23 Decembrie

18:00 – Bibi

18:45 – Vescan

 

Articolul precedent“Spărgătorul de nuci”, reprezentaţii sold-out. Peste 1.000 de bilete vândute
Articolul următorCum lucrează Spitalul Clinic Judeţean Sibiu, în perioada sărbătorilor