CSM Mediaș s-a impus pe terenul celor de la CSM Galați, scor 85-72, într-o partidă contând pentru etapa a 7-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. În urma acestui rezultat, echipa din Mediaș urcă pe locul secund al clasamentului.

Gazdele au început confruntarea cu un run de 5-0, însă Gibson și Nicoară au reușit egalarea. Actul inaugural a fost unul echilibrat, încheiat cu scorul de 22-21. Sfertul secund s-a desfășurat în aceeași notă, echipa din Mediaș având un avantaj de două puncte la pauza mare a confruntării, scor 37-35.

CSM Galați a început în forță sfertul trei al confruntării, însă CSM Mediaș a reușit să revină și să preia conducerea pe tabela de marcaj, scorul la jumătatea actului fiind 44-51. Gălățenii au reușit să revină, scorul înaintea ultimelor zece minute de joc fiind 61-60. Actul decisiv al confruntării a fost unul foarte echilibrat, echipa din Mediaș reușind să se distanțeze la 5 puncte pe tabela de marcaj, scor 75-70, cu două minute și jumătate rămase din meci. Nikolic și Nicoară au majorat avantajul la 11 puncte, cu un minut și 30 de secunde înaintea finalului. Medieșenii au gestionat bine finalul de meci, obținând o victorie importantă pentru ei.

Cel mai bun jucător al echipei a fost Jacob Gibson cu 20 de puncte, patru recuperări și trei pase decisive. Titus Nicoară și Stefan Nikolic au marcat câte 13 puncte, urmați de Octavian Popa Calotă și Nikola Siladji cu câte 12 puncte.

 

 

Articolul precedentVIDEO | Dan Barna a votat la Sibiu: “Astăzi, ștampila aceea mică este forța pe care o avem noi ca societate”
Articolul următorVIDEO/Raluca Turcan: „Politicienii slabi prind putere când oamenii buni nu se solidarizează”