Un agnițean de 64 de ani s-a ales  cu dosar de cercetare penală, după ce a condus o mașină, având acest drept suspendat.

“La data de 5 martie a.c., în jurul orei 15,30, pe DJ 106, în afara localității Hosman, polițiștii au identificat un bărbat în vârstă de 64 de ani, domiciliat în orașul Agnita, care a condus un autoturism deși dreptul său de a conduce este suspendat. Pe numele șoferului s-a întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având acest drept suspendat”, a spus Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.
Potrivit acesteia, și pe numele proprietarului mașinii, un bărbat în vârstă de 49 de ani, tot din Agnita, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de încredințare.

Articolul precedentLucrări la rețeaua de transport a apei pe strada Săcel. Vor fi afectate mai multe cartiere ale Sibiului
Articolul următorUPDATE | Un grup de turişti din Austria, surprins de avalanşă în Munţii Făgăraş. Unul dintre ei a murit