Apă Canal Sibiu S.A. anunță că marți, 10 martie, între orele 8 – 23, este programată efectuarea unei lucrări de reparație la conducta de transport Premo DN 800, în zona străzii Săcel din Sibiu.

Pe perioada intervenției se va înregistra o puternică reducere a presiunii apei în cartiertele: Ștrand I si II, Lazaret, Reșița, Gușterița, zonele Lupeni, Oțelarilor, Ștefan cel Mare (blocuri), Zona Industrială Est, zona cuprinsă în perimetrul Șoseaua Alba Iulia – Turismului – Neculce – Malului, precum și în Orașul de Jos (Piața Cibin,Turnului, 9 Mai, Constituției, Piața Gării, Regele Ferdinand, Uzinei, Parcul Tineretului, Hermann Oberth, Fabricii).

“În funcție de consum, există posibilitatea ca, în unele zone, consumatorii să rămână fără apă. Abonații din zonele afectate sunt rugați să-și asigure rezervele necesare de apă. Apă Canal Sibiu SA a pregătit autospeciale cu apă de utilizare menajeră ce se va deplasa la solicitările primite prin Dispecerat. La reluarea furnizării este posibil ca in unele din zonele afectate să apară o ușoară creștere a turbidității, situație în care abonații sunt rugați să sune la Dispecerat în vederea luării măsurilor de remediere. Apă Canal Sibiu S.A. își cere scuze tuturor consumatorilor afectați de lucrări”, spun reprezentanții Apă Canal Sibiu.

Relații suplimentare pot fi obținute la Dispecerat, tel. 0269.222.777, telverde 08008.202.202. 

Articolul precedentHoria Mihălcescu, consilierul lui Dragnea, samsar de jurnaliști
Articolul următorCu dreptul de a conduce suspendat, un agnițean a fost surprins la volan pe DJ 106