Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române anunță că, la nivel național, circulația rutieră se desfășoară în general pe un carosabil umed, plouă în majoritatea zonelor țării, valorile de trafic fiind normale pe șoselele de viteză, pe alocuri în creștere la intrările în marile orașe.

Pe autostrada A3 București-Ploiești, tronson kilometric 40 – 68, se circulă în condiții de ceață densă, cu vizibilitate sub 100 de metri, iar valorile de trafic sunt scăzute.

Pentru evitarea implicării în accidente în condiții de ploaie, polițiștii sfătuiesc conducătorii auto să-şi sporească atenția pe toată durata deplasării, să reducă viteza, să-și asigure o bună vizibilitate în parbriz, lunetă și oglinzi, să mărească distanța de siguranță dintre autovehicule și să evite depășirile periculoase sau alte manevre riscante!

Articolul precedentNicolae Ciucă: “Nu se poate ca PNL să nu aibă candidat la președinție”. Mesaj către PSD: “Nu putem să ne înțelegem chiar în toate”. Ce se va întâmpla în lupta pentru Primăria Capitalei
Articolul următorPensionarii pot beneficia de primele bilete de tratament pe anul 2024. Noile reguli: „Primul venit, primul servit”