Dan Barna, candidatul USR PLUS la președinție, a votat în această dimineață pentru “o Românie care începe să facă schimbările de-acum”.
Barna a venit la urne, la Secția de votare nr. 52, deschisă la Grădinița nr 22 din Sibiu, de pe Calea Poplăcii, alături de soția sa, de frați și alți apropiați.
“Am votat astăzi pentru schimbare, pentru o Românie care începe să facă schimbările de-acum, nu de peste cinci ani, nu zece ani. Am votat la finalul unui proces care, zic eu, că românii au înțeles care e miza de acum și că generația de după ’89 se implică. Este un vot pentru viitor, un vot în care am foarte mare încredere. Am venit alături de familia mea, părinți, frați și cei doi colegi, președintele USR și coordonatorul de campanie de la PLUS. A fost o muncă în echipă și sunt mulțumit de rezultat. Mesajul meu e foarte simplu: Luați-vă prietenii, colegii, familia, pe toți cei dragi și mergeți la vot! Exprimați-vă credința voastră față de viitorul României, oricare e aceasta! Astăzi, ștampila mică este puterea pe care o are fiecare cetățean!”, a spus Dan Barna.
Acesta a declarat că va pleca după-amiază la București.
https://www.youtube.com/watch?v=s4xdDqEoZFQ&feature=emb_title
https://www.youtube.com/watch?v=wR9whSzHL2s&feature=emb_title
Articolul precedentVicepremierul Raluca Turcan, după ieșirea de la urne: „Există un singur candidat la președinție care poate să aibă un guvern partener”
Articolul următorBC CSU joacă în această seară cu CSM Oradea