Un bărbat de 66 de ani s-a ales cu dosar penal după ce a condus o mașină neînmatriculată. Totul s-a petrecut ieri, 20 noiembrie, în jurul orei 16.00, în Ocna Sibiului. Acesta nu a fost singurul șofer depistat în trafic cu această infeacțiune. Și un buzoian de 56 de ani a fost prins conducând un autoturism neînmatriculat.

În urma unui control de rutină polițiștii au oprit un ansamblu rutier (mașină și remorcă) condus de către un localnic în vârstă de 66 de ani, pe strada Mihai Viteazu. În urma verificării s-a constatat că acesta nu era înmatriculat.

Șoferul s-a ales cu dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tractarea pe drumurile publice a unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Orașului Ocna Sibiului.

În ceea ce privește buzoianul, acesta a a fost oprit de polițiști pe DN 1, în afara localității Bradu, tot ieri, în jurul orei 18.30. Bărbatul conducea un autoturism a cărui autorizație provizorie de circulație expirase în cursul lunii august a acestui an, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii prevăzute de articolul 334, aliniatul 1 din Codul Penal.

Și în acest caz polițiștii continuă investigațiile.

Articolul precedentNoi schimbări la IȘJ Sibiu: directoarea de la Colegiul Pedagogic o înlocuiește în funcția de inspector școlar general adjunct pe Carmen Voinea
Articolul următorUn bărbat s-a urcat la volanul unei mașini radiate din circulație și a plecat la plimbare prin Miercurea Sibiului