Profesoara Rodica Țălnariu, director al Colegiului Național Pedagogic „Andrei Șaguna” este noul inspector școlar general adjunct. Ea o înlocuiește în această funcție pe Carmen Voinea, care ocupa fotoliul doar de câteva luni.  

Prof. Rodica Țălnariu a fost numită în această funcție prin Ordin de Ministru. Ea a început de astăzi să-și exercite îndatoririle de inspector școlar general adjunct. Înainte să ajungă la inspectorat ea a ocupat, timp de peste 20 de ani, funcția de director al Colegiului Național Pedagogic „Andrei Șaguna” din Sibiu. În ceea ce privește perioada în care Carmen Voinea a ocupat această funcție, aceasta s-a încheiat în 12 noiembrie. Ea s-a întors pe funcția de director la Școala Gimnazială Nr. 8 Sibiu, funcție obținută prin concurs.

În acest moment, conducerea ISJ Sibiu este formată din prof. dr. Alexandru Dumbravă ca inspector școlar general, prof. Gheorghe Bîrză ca inspector școlar general adjunct (domeniul Management educațional) și prof. Rodica Țălnariu inspector școlar general adjunct (domeniul Curriculum și inspecție școlară).

Articolul precedentConsiliul Județean Sibiu a contractat pe Bursă furnizarea energiei electrice pentru 2020
Articolul următorDoi bărbați s-au ales cu dosare penale după ce au condus mașini neînmatriculate