Mai mulți șoferi din județul Sibiu au fost depistați băuți la volan de polițiștii sibieni.

La data de 18 februarie a.c., în jurul orei 16,00, în municipiul Sibiu, polițiștii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus pe Șoseaua Alba Iulia de către un sibian în vârstă de 42 de ani.

Testarea alcoolscopică a conducătorului auto a rezultat într-o concentrație de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Șoferul a fost însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge.

În cauză, s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

La data de 18 februarie a.c., în jurul orei 20,00, pe raza comunei Iacobeni, polițiștii au depistat un localnic în vârstă de 20 de ani în timp ce conducea un autoturism deși nu deține acest drept.

Pe numele celui aflat la volan s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

 

La aceeași dată, în jurul orei 20,30, pe raza comunei Marpod, polițiștii Postului de Poliție Marpod au depistat un conducător auto a cărui testare alcoolscopică a rezultat într-o concentrație de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 41 de ani, domiciliat în Agnita, care a fost ulterior însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge.

În cauză, s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

La data de 19 februarie a.c., în jurul orei 00,30, în Ocna Sibiului, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus de către un tânăr în vârstă de 20 de ani, domiciliat în Rusciori.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că cel aflat la volan nu deține permis de conducere eliberat pentru nicio categorie de autovehicule, autoturismul este neînmatriculat, iar numărul de înmatriculare aplicat pe mașină este unul fals.

Pe numele șoferului s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

 

La data de 19 februarie a.c., în jurul orei 03,00, pe raza localității Alțâna, a fost depistat un alt șofer aflat sub influența alcoolului.

Testarea alcoolscopică a bărbatului în vârstă de 34 de ani, din Brădeni, a rezultat într-o concentrație de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost ulterior însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge.

Ca urmare a celor constatate, polițiștii au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

Sursa: Realitatea de Sibiu

Articolul precedentIA PASTILA SRS: Presiuni uriașe pe managerii de spitale
Articolul următorAproape 30% dintre elevii din județul Sibiu desfășoară cursuri exclusiv online!