UPATE, ora 14.50: Șoferul care a provocat accidentul are 45 de ani și este din județul Argeș. În prezent, se află, conștient, la spital.

În zona producerii accidentului, traficul a fost reluat pe ambele benzi.

UPDATE, ora 14: Potrivit Elenei Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, accidentul s-a produs pe fondul neatenției la volan.
“Șoferul unui ansamblu TIR condus pe direcția Sibiu – Sebes, pe banda 1, a acroșat o autobasculantă staționată pe banda de urgență, din cauza unor defecțiuni tehnice”, explică Welter.
Traficul a fost reluat pe o bandă.

 

Știre inițială

Un accident s-a produs marți, în jurul orei 13.30, pe A1, zona Aeroport – Cristian.
Potrivit primelor informații, este vorba despre o coliziune între două camioane. Accidentul s-a soldat cu o victimă, traficul fiind blocat total la această oră.

“Echipaj de descarcerare al ISU Sibiu și echipaj SAJ intervin pe autostrada A1, sensul de mers către Sebeș, pentru salvarea și acordarea asistenței medicale unei persoane încarcerate într-un camion, urmare a producerii unui accident rutier”, spune Cristina Crivean, purtător de cuvânt al ISU Sibiu.
Bărbatul a fost descarcerat din camion, acuză dureri la coloana vertebrală și i se acordă îngrijiri medicale.
“Pacientul are un traumatism de coloană vertebrală, este conștient, însă puțin confuz. Va fi transportat la UPU Sibiu”, spune Liliana Blaga, purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Sibiu.

Articolul precedentBRAȘOV | Bărbat în arest pentru 30 de zile, după ce a furat materiale de construcții dintr-un magazin
Articolul următorVladimir Mănăstireanu, fostul șef al ANSVSA: “Pesta porcină africană a închis pentru România piețe importante!”