În perioada 22 – 24 februarie 2019 la Sibiu se organizeză evenimentul „Gusturile Iernii”. În cadrul acestuia vor fi o serie de manifestări dedicate promovării Gusturilor Sibiului, a producătorilor și produselor locale, precum și a rețelei de restaurante locale partenere ale Programului, cuprinse în Cartea Gusturilor, anunță reprezentanții Consiliului Județean.

Zilnic între orele 10:00 și 18:00 la complexul Redal Expo din Sibiu (Str. Johann Sebastian Bach, nr. 4) au loc concursuri și demonstrații culinare realizate de bucătari parteneri. De asemenea, va fi o piață țărănească cu produse locale și de sezon la care vor participa atât producătorii din Piața Transilvania cât și producători din zona Mediașului.

Tot în cadrul evenimentului va fi și o expoziție cu vânzare de slănini și brânzeturi maturate, un concurs de făcut cârnați, o expoziție cu vânzare de produse meșteșugărești și o tombolă pentru câștigarea celei mai gustoase slănini din cadrul târgului.

Accesul publicului la eveniment este gratuit. Programul complet poate fi consultat AICI.
Evenimentul este organizat de Consorțiul Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019 format din Consiliul Județean Sibiu, Primăria Municipiului Sibiu, Primăria Municipiului Mediaș, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Sibiu, Universitatea „Lucian Blaga” Sibiu, Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” Sibiu și Asociația Județeană de Turism Sibiu.

Articolul precedentFoto/Video: 17 elevi participanți la competiția „Zero Robotics” premiați de ISJ
Articolul următorDocumentar despre Nina Cassian, de 8 martie, la Teatrul “Gong”