După două săptămâni de vacanță, fotbaliștii sibieni au revenit la antrenamente. Sub comanda ”secunzilor” lui Vasile Miriuță, jucătorii echipei FC Hermannstadt au efectuat, ieri, prima ședință de pregătire din noul an.

De la reunire au lipsit Bogdan Rusu, Luis Ali și Jordan N’Kololo, jucători care au ajuns la un acord cu conducerea clubului pentru rezilierea contractului.
Clubul sibian se va mai despărți în această perioadă de Bruno Chalkiadakis și Abdurahimi Besart, dar și de portarul Răzvan Began.
Nici Kuka și Pedro Moreiro nu au fost prezenți la primul antrenament, portughezii fiind așteptați la Sibiu în zilele următoare.
În schimb, FC Hermannstadt a reușit să-și asigure serviciile lui Sergiu Popovici. Fostul jucător al Gazului Metan și al lui Dinamo a fost dorit la FC Hermannstadt și în vara anului trecut. Popovici a semnat un contract valabil până în vara anului 2020. De asemenea, în lot au fost cooptați mai mulți jucători de la echipa a doua.
”Am reluat pregătirile pentru că timpul e scurt până la reluarea campionatului. Vom rămâne în Sibiu până la sfârșitul săptămânii, apoi plecăm în cantonament, în Antalya. Băieții au revenit cu bine din vacanță, nu sunt niciun fel de probleme și sunt convins că se vor pregăti cât mai bine, pentru că ne așteaptă câteva meciuri foarte grele”, a declarat antrenorul principal, Vasile Miriuță.
”Alb-roșii” se vor pregăti în localitate până la finalul acestei săptămâni, perioadă în care vor efectua și vizita medicală. Sâmbătă, sibienii vor pleca într-un cantonament de două săptămâni în Antalya, unde vor susține 4 meciuri de verificare.
FC Hermannstadt va disputa primul amical în compania formației Nyiregyhaza din cea de-a doua divizie din Ungaria, pe 16 ianuarie. Următorul test va fi cel cu Pogon Szczecin, ocupanta locului 5 în primul eșalon din Polonia (18 ianuarie). Al treilea meci de verificare este programat pe 21 ianuarie, urmând ca în zilele următoare să fie desemnat și adversarul. ”Alb-roșii” vor încheia seria amicalelor susținute în cantonamentul din Antalya pe 24 ianuarie cu cel în compania sârbilor de la Mladost Lucani.
”Mi-am dorit două meciuri cu echipe puternice, iar Pogon este o echipă bună. La fel va fi și echipa pe care o vom întâlni pe 21 ianuarie. Nici celelalte două echipe nu sunt de neglijat. Sunt mulțumit de program și sper ca această perioadă, cantonamentul din Antalya, să ne ajute astfel încât să fim sută la sută apți la reluarea campionatului”, a adăugat antrenorul Vasile Miriuță.

Articolul precedentPeste 3.000 de bebeluși s-au născut la maternitatea din Sibiu, în anul 2018
Articolul următor16 persoane au ajuns la Urgențe, în ultimele 24 de ore, după ce au căzut pe gheață