FC Hermannstadt revine acasă, pe Stadionul Municipal Sibiu.

Stadionul Municipal Sibiu a fost omologat, ieri, de comisiile de specialitate, urmând ca A.F.C. Hermannstadt să dispute acasă, la Sibiu, meciurile de pe teren propriu în Liga I.  Lucrările de modernizare a Stadionului vor continua, însă până când arena va fi cea din proiectul făcut public recent de Primăria Sibiu.
“Este o veste foarte bună pentru echipa noastră, dar și pentru suporteri. Comisia de omologare alcătuită din reprezentanți ai LPF și FRF ne-au acordat omologarea pentru a disputa meciurile echipei pe teren propriu! Este un moment foarte important pentru noi. Va schimba foarte multe lucruri. Publicul va fi mai aproape de echipă, iar asta ne poate aduce rezultate mai bune și prestații mai consistente. Vreau să mulțumesc în mod deosebit Primăriei Sibiu, doamnei primar Astrid Fodor, departamentului tehnic al primăriei și celui de domeniu public și tuturor celor care și-au depus contribuția pentru a ajunge să jucăm în sfârșit acasă, la Sibiu! Există o colaborare foarte bună între A.F.C. Hermannstadt și Primăria Sibiu. S-a refăcut gazonul cu o infrastructură de 45 cm adâncime, cu un drenaj foarte bun, un sistem de irigare performant, cu un sistem de încălzire a gazonului pe curent electric și cu rulouri de gazon aduse din Slovacia. S-a instalat nocturna, care este una corespunzătoare cerințelor în vigoare, deși este una provizorie până când va fi gata tot stadionul” , a spus Iuliu Mureșan, președintele A.F.C. Hermannstadt.
A.F.C. Hermannstadt va anunța în următoarele zile informații despre vânzarea abonamentelor și biletelor pentru meciul următor de pe teren propriu.  Partida va fi disputată contra campioanei României, C.F.R. Cluj, duminică, 1 decembrie, ora 19, la Sibiu, pe Stadionul Municipal.

Articolul precedentAmendă de 50.000 de lei pentru noul Mall din Sibiu, pentru că nu are autorizație de securitate la incendiu
Articolul următorCSM Mediaş joacă, acasă, cu BC Athletic Constanța