Poliţiştii medieşeni caută un şofer sau o şoferiţă care, după ce a produs un eveniment rutier, a fugit de la locul evenimentului. Incidentul s-a produs vineri, 17 ianuarie, pe Şoseaua Sibiului din Mediaş.

“În jurul orei 21,20, în timp ce traversa partea carosabilă pe trecerea pentru pietoni, marcată și semnalizată corespunzător, o minoră în vârstă de 11 ani, localnică, a fost acroșată de un autoturism condus pe banda a doua a sensului Sibiu – Mediaș, persoana aflată la volanul mașinii continuându-și deplasarea după o oprire scurtă în zona producerii evenimentului. Minora era însoțită de sora sa în vârstă de opt ani. Cele două fete au plecat acasă, iar în jurul orei 21,35, prin S.N.U.A.U. 112, părinții fetelor au solicitat intervenția unui echipaj medical care să-i acorde îngrijiri medicale minorei. Aceasta a fost transportată la Spitalul Municipal Mediaș, fără a necesita internarea”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.
Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Mediaș au efectuat verificări și au vizualizat înregistrările camerelor de luat vederi existente în zonă, însă, până în prezent, autoturismul și persoana aflată la volan nu au putut fi identificate.
Cei care dețin informații ce pot conduce la identificarea autovehicului și conducătorului sau conducătoarei auto sunt rugați să contacteze de îndată Dispeceratul Poliției Municipiului Mediaș, telefon 0269/841.212.

 

Articolul precedentCare sunt criteriile de finanțare ale CJ Sibiu pentru proiectele sportive de drept public
Articolul următorPeste 100 de sibieni au avut nevoie de îngrijiri medicale, în weekend