BC CSU Sibiu joacă astăzi, de la ora 17:00, ultima partidă din FIBA Europe Cup, în deplasare la Bahcesehir Collage. După înfrângerea la limită din meciul tur, disputat la Sibiu, elevii lui Dan Fleșeriu speră să facă o figură bună în partida din această după amiază. Partida va fi transmisă live pe canalul de youtube al FIBA.

Baschetbaliștii sibieni au efectuat deplasarea la Istanbul cu mult optimism și speră să facă un meci bun împotriva celor de la Bahcesehir. În meciul de pe teren propriu, echipei noastre le-a mai lipsit o posesie pentru a schimba soarta meciului, turcii impunându-se atunci la scorul de 83-81. Înaintea partidei, Dan Fleșeriu a declarat:

„Un meci care, poate părea fără miză pentru noi, dar cu miză pentru echipa din Turcia care țintește primul loc în grupă. În cazul victoriei vor reuși să îl obțină și probabil vor avea adversari mai ușori în următoarele meciuri din faza a doua a competiției. Pentru noi este un meci care ne mai poate închega puțin și ne ajută în pregătire pentru meciurile din campionat care vor mai veni. De asemenea, este o ocazie pentru noi pentru a folosi mai mult jucătorii care au evoluat minute puține, să joace mai mult și să sperăm că vor da un randament bun. E un meci în care putem exersa lucruri noi în apărare și putem să mai învățăm ceva, evident. Sperăm să facem un meci bun și evident, dacă vom putea să obținem și victoria, nu vom ezita să facem totul pentru a o obține”, a spus Dan Fleșeriu, antreonorul BC CSU Sibiu

După meciul din Turcia, BC CSU Sibiu revine la Sibiu și va juca pe teren propriu, în 4 decembrie 2019, meciul din etapa a VIII-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin cu SCM U Craiova. Biletele pentru această partidă se vor pune în vânzare vineri, pe www.bc-csusibiu.ro/bilete.

Articolul precedent„Zavera” o nouă premieră româneacsă la ESTE Filmul de Miercuri
Articolul următorO bătrână a rămas fără bani și bunuri de valoare după ce a lăsat necunoscuți în casă. Aceștia au pretins că sunt electricieni