„Zavera” ESTE Filmul de Miercuri. În regia lui Andrei Gruzsniczki este un nou film românesc, în premieră la Sibiu, poate una dintre cele mai emoționante povești ale toamnei. Proiecția filmului va avea loc miercuri, 4 decembrie, de la ora 20.20, la Sala Mică a Centrului Cultural „Ion Besoiu”.

Ștefan Caragioiu, 50 de ani bătuți pe muchie, inginer constructor, are un blocaj existențial la moartea celui mai bun prieten al său, arhitectul Nic Papahontu, de care e legat prin tot ce a făcut până acum în viață. Nic reprezintă tot ceea ce și-ar fi dorit Ștefan de la viață: charismă, talent, dezinvoltură, o mare cultură și o știință a oamenilor. Ce se întâmplă în clipa în care Nic moare accidental iar Ștefan este obligat să deschidă ochii asupra vieții din jurul lui și să ia decizii? Mai ales când descoperă că toate adevărurile în care a crezut până acum se clatină serios, inclusiv prietenia lui Nic.

Din distribuția filmului fac parte: Dorian Boguță, Șerban Pavlu, Ioana Flora, Medeea Marinescu, Coca Bloos.

„O poveste în care protagonistul este obligat să lase în urmă tot ce-a construit ca să-și trăiască viața altfel, după o lungă perioadă în care s-a complăcut într-o existență comodă, dar lipsită de orizonturi”, spune Andrei Gruzsniczki despre „Zavra”.

Preţul unui bilet este de 17 lei (tarif întreg) / 12 lei (Elev/ Student/ Pensionar) și se poate achiziționa online de pe EventBook (https://eventbook.ro/film/bilete-zavera-este-filmul-de-miercuri) sau direct de la casieria Centrului Cultural “Ion Besoiu”, în limita locurilor disponibile.

Rating: AP12.

Articolul precedentTeodorovici dă în judecată PSD, după ce a rămas fără funcție
Articolul următorFIBA Europe Cup: BC CSU Sibiu joacă astăzi la Istanbul