IPJ Sibiu anunță că pe A1, km. 227, zona Tălmaciu – Tălmăcel, sens Sibiu – Boița, accident rutier în care sunt implicate mai multe autovehicule.

Traficul rutier de pe A1, pe direcția Sibiu – Boița este deviat la km. 237+800, Mohu, pe DN 1/DN 7, Veștem – Tălmaciu – Boița.

Date fiind atât avertizările de ceață, cât și cele de ploaie înghețată, le reamintim conducătorilor auto necesitatea adoptării în trafic a unui comportament preventiv, prin reducerea vitezei de deplasare, mărirea distanței între autovehicule, utilizarea frânei de motor și evitarea manevrelor bruște.

ISU SIBIU: 

În accident au fost implicate 6 autovehicule și 9 persoane. În urma evaluării medicale 7 persoane nu au avut nevoie de îngrijiri medicale, refuzând transportul la spital. O persoană de sex masculin în vârstă de 27 de ani a fost preluată de echipajul SAJ și transportată la UPU Sibiu. Cea de-a 9 persoană implicată în accident, un bărbat de aproximativ 48 de ani, a căzut de pe pod, prezentând leziuni incompatibile cu viața, medicul declarând decesul acestuia. 

Imagine

Imagine

Imagine

Articolul precedentDunărea Brăila a învins la 10 goluri pe Măgura Cisnădie
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET