Gaz Metan a învins Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 1-0.

Darius Olaru a marcat singurul gol al confruntării în ultimele zece minute de joc. Gaz Metan a obținut trei puncte foarte importante în bătălia pentru play-off și și-a consolidat locul al șaselea în clasament.

Gaz Metan a avut șansa de a deschide scorul în minutul 6 al partidei de la Sfântu Gheorghe. Ely Fernandes a ajuns în poziție de unu la unu cu portarul advers, dar a șutat direct în brațele acestuia. Cu șase minute înainte de pauză, Sepsi a cerut penalty, după ce în urma unei lovitura de colț mingea a atins mâna lui Fofana Boubacar în careul de 16 metri, dar centralul Marius Avram a lăsat jocul să continue. 

În minutul 54, Nicolae Carnat a șutat peste poartă din poziție foarte bună. Peste patru minute, Ely Fernandes a centrat pentru Darius Olaru, iar lovitura acestuia de cap din câțiva metri a trecut pe lângă poartă. În minutul 69, Dylan Flores a centrat, iar Fulop a trimis cu capul pe lângă, cu poarta goală. În minutul 83, Ely Fernandes a șutat din apropiere, portarul a respins, iar Darius Olaru pe fază a trimis mingea în poartă. În prelungiri Răzvan Pleșca a boxat șutul lui Edgar Sally, iar Gaz Metan a luat toate cele trei puncte.

Articolul precedentBC CSU pierde în fața celor de la CSM Oradea la o diferență de 12 puncte
Articolul următorDiscuții despre cel mai nou statut al Sibiului, la Primărie, “NATO Urban. Sibiu – primul oraș NATO”