BC CSU Sibiu pierde la Oradea, partida din cadrul Ligii Naționale de Baschet Masculin, la 12 puncte și revine acasă pentru o nouă confruntare în FIBA Europe Cup, tot cu CSM Oradea. Meciul se va juca mmiercuri, 13 noiembrie, de la ora 19:00, în Sala Transilvania, iar tichetele de acces sunt disponibile online pe www.bc-csusibiu.ro/bilete.

Baschetbaliștii sibieni au avut o prestație modestă în partida din această seară din deplasare pe terenul celor de la CSM Oradea. Dan Fleșeriu a ales ca în primul 5 să se regăsească din nou David Engi, alături de Jared Jordan, Rolland Torok, Isaiah Philmore și Randal Falker, ultimii doi având, până la final, prestații bune. Galben-albaștrii au intrat pe teren cu multă dorință de a face o victorie, BC CSU Sibiu reușind să se apropie pe tabelă, de fiecare dată când gazdele reușeau să ia avans consistent. Din păcate, echipa noastră a suferit la capitolul apărare, iar gazdele au profitat din plin de acest lucru. La finalul partidei, încheiate la scorul de 85-73(20-17, 23-19, 20-19, 22-18), Dan Fleșeriu a declarat:

„Un meci foarte slab făcut de noi, în special în apărare. Nu am oprit nimic de la Oradea. Este o înfrângere dureroasă, poate cea mai dureroasă, în care nu am avut atitudinea pe care am aratăt-o miercurea trecută și e imposibil să câștigi în deplasare doar cu momente bune, fără să ai continuitate. Nu putem și nu avem voie să căutam scuze în jucătorii accidentați, ci trebuie să ridicăm nivelul de joc de echipă pentru a avea șanse reale de victorie. Putem fi o echipă mai bună decât arătăm în acest moment și trebuie să strângem rândurile. Nu e ușor, dar o vom face, sunt sigur de asta. Acel ”Nu Cedăm” este important să îl simțim în aceste momente, nu doar să îl spunem”, a spus Dan Fleșeriu.

Din tabăra CSU s-au evidențiat Randal Flaker cu 18p și 19 rec, Isaiah Philmore 18p și 6rec, Chris Cooper 11p și 4 rec, Rolland Torok 9p și 4rec, Jared Jordan 6p și 9 assit-uri, Jordan Chatman 6p și Lucas Tohătan 5p.

După acest meci, BC CSU Sibiu revine acasă și joacă miercuri, 13 noiembrie, de la ora 19:00, tot cu CSM Oradea, în cadrul FIBA Europe Cup. Biletele pentru această partidă costă 25 lei lei și sunt în vânzare pe www.bc-csusibiu.ro/bilete și pe www.kompostor.ro

 

 

Articolul precedentȘoferiță cu o alcoolemie de 1,10 mg/l nu a acordat prioritate unei autospeciale a poliției rutiere
Articolul următorGaz Metan a învins Sepsi Sfântu Gheorghe prin golul lui Darius Olaru