Dinamo a câștigat la limită duelul cu Gaz Metan Mediaș, scor 1-0, din etapa cu numărul șase din play-out-ul Ligii 1, scrie DigiSport.ro.

În clasamentul din play-out, Dinamo ocupă locul opt, cu doar 16 puncte, în timp ce Gaz Metan Mediaș suferă din cauza depunctărilor, ajungând la -25 de puncte.

Vlad Morar a executat promițător o lovitură liberă, dar balonul a trecut puțin peste poarta medieșenilor.

Răuță putea înscrie în minutul 19, când a șutat din prima cu latul la poarta lui Bumbar, dar balonul a fost deviat și a ieșit în afara terenului.

Câteva minute mai târziu, Matei a expediat un șut bun din afara careului, dar balonul a trecut puțin pe lângă poartă. Bumbar a avut o intervenție foarte bună în minutul 32, la șutul de la marginea careului al lui Pierret.

Grădinaru a zguduit bara porții lui Bumbar atunci când a centrat de la colțul careului. Unicul gol al partidei a venit pe finalul primei reprize, în minutul 41. Matei a centrat foarte bine de la colțul terenului, iar Carp s-a înălțat și a trimis cu capul în poarta lui Bumbar.

Chiar din primele secunde ale reprizei secunde, Matei a trimis din lovitură liber direct spre poarta lui Bumbar, dar balonul a lovit transversala.

Portarul medieșenilor s-a făcut din nou remarcat în minutul 56, când a avut o paradă splendidă la șutul lui Bordușanu.

Kanda putea puncta pentru Gaz Metan Mediaș în minutul 71, atunci când s-a înălțat la o centrare și a trimis cu capul pe lângă poarta apărată de Mihai Eșanu.

Pe finalul partidei, Dinamo putea marca din nou, atunci când Jovanovic i-a pasat în careu lui Bordușanu care a șutat foarte bine, însă Bumbar a avut încă o paradă de zile mari.

Articolul precedentGaz Metan pierde doar cu 0-1 meciul cu Dinamo
Articolul următorPeste 100 de polițiști, în Noapte de Înviere, în județul Sibiu