Gripa și virozele continuă să țină elevi din județul Sibiu acasă. Până luni, cursurile sunt suspendate la clasa a VIII-a A de la Colegiul Național “Gheorghe Lazăr” din Sibiu și  grupa mare – Secția Germană de la Grădinița cu Program Prelungit nr. 22 din Sibiu.

“Cursurile mai sunt suspendate astăzi la clasa I C de la Colegiul Național ”Octavian Goga” Sibiu deoarece patru elevi au fost confirmați cu suspiciune de gripă la testul rapid, iar în perioada 19-21 februarie cursurile au fost suspendate la clasa a VIII-a A de la Colegiul Național ”Gheorghe Lazăr” Sibiu și la grupa mare-secția germană de la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 22 Sibiu, peste 20% din elevi sau preșcolari având viroze”, a declarat Constantin Dincă, purtătorul de cuvânt al IȘJ Sibiu.
În total, sunt 86 de elevi și preșcolari afectați de această decizie.
Cele mai afectate de viroze și suspiciuni de gripă sunt: Școala Gimnazială Roșia, Școala Gimnazială “Nicolae Iorga” Sibiu, Liceul Teoretic “Gheorghe Lazăr” Avrig, Colegiul Național Pedagogic “Andrei Șaguna” Sibiu și Școala Gimnazială nr. 1 Sibiu.
În urma centralizării pe care IȘJ Sibiu a realizat-o miercuri, la nivelul unităților de învățământ din județul Sibiu au fost raportate, în rândul elevilor, 155 de cazuri cu suspiciune de gripă, cu nivel pozitiv la testarea rapidă, și 2345 de cazuri de viroză.

Articolul precedentMarea Britanie închide ușa instalatorilor polonezi și constructorilor români
Articolul următorTânăr condamnat la închisoare, după ce a bătut cu pumnii și picioarele un bărbat căruia i-a furat banii și telefonul mobil