Guvernul a decis în şedinţa de vineri dimineaţă ca 27 decembrie şi 3 ianuarie să fie zile libere pentru sistemul bugetar, au declarat surse politice, arată Realitatea.net.

Guvernul va aproba ca zilele de 27 decembrie şi 3 ianuarie să fie libere pentru angajaţii din sistemul bugetar, dar Trezoreria va lucra şi în data de 27 decembrie, a anunţat, vineri, premierul Ludovic Orban, în deschiderea şedinţei Executivului.

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a precizat, la solicitarea prim-ministrului, că este pregătit proiectul de hotărâre de Guvern privind acordarea de zile libere pe 27 decembrie şi 3 ianuarie pentru angajaţii din sistemul bugetar, acestea urmând să fie recuperate ulterior.

“Trezoreria va lucra pe 27 (decembrie – n.r.)”, chiar şi în cazul în care sunt acordate zile libere, a adăugat premierul.

“Sistemul bancar va lucra pe 27, lucrăm şi noi şi va lucra până pe 31”, a completat ministrul Muncii.

“Şi asta înseamnă că vor fi 23, 24 se va lucra, 27, 30 şi 31. Deci nu închidem Trezoreria, să anunţăm pe 20, aşa cum au făcut alţii”, a rezumat Orban.

Articolul precedent1.200 de spectatori, diplomați, politicieni de rang înalt, oameni de cultură și de afaceri s-au bucurat de spectacolul TNRS din Bruxelles
Articolul următor178 de jucării și 400 de haine și cosmetice, confiscate de polițiști din piețele din Mediaș