Handbal Club Sibiu a jucat luni, 8 aprilie, ultimul meci pe teren propriu în acest sezon. Handbaliștii sibieni au terminat la egalitate partida cu CS Minaur Baia Mare, disputată în Sala Transilvania, scor 28-28.

HC Sibiu a jucat cel de-al patrulea meci din acest sezon contra formației din Baia Mare. Partida a contat pentru etapa a 9-a a Diviziei A și s-a încheiat la egalitate, scor 28-28. Oaspeții s-au descurcat mai bine în prima repriză, reușind să intre la pauză în avantaj, 17-12, dar partida s-a echilibrat pe parcurs, când sibienii au reușit să se apropie și să încheie partida la egalitate.

„Am făcut o primă.repriză slabă în faza defensivă, în care le-am permis oaspeților să ne dea goluri ușoare, mai ales pe contraatac, și să aibă o diferență destul de mare de 5 goluri la pauză. După pauză însă treptat, treptat, am făcut o apărare mai bună, mai arțăgoasă, ceea ce ne-a permis să revenim în joc și chiar să egalăm la final. Per total, după aspectul jocului, rezultatul de egalitate cred că a fost echitabil în ciuda faptului că echipa din Baia Mare a condus mare parte din joc. Ultima etapă ar trebui să se joace în deplasare la Oradea duminică, 14 aprilie, dar din păcate nu o să putem face această deplasare din cauza situației financiare a clubului. În perioada următoare, probabil că o să luăm și o decizie legată de viitorul echipei de seniori”, a declarat președintele HC Sibiu, Matei Damian.

Articolul precedentAlpha Basketball Sibiu s-a calificat la Turneul Final U13 Masculin
Articolul următorUPDATE: O șură a luat foc în Rășinari. Există pericol de extindere și la vecini