Antrenorul echipei de fotbal FC Hermannstadt, Ruben Albes, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă online, că are probleme de efectiv înaintea partidei cu FC Viitorul, restantă din etapa a 12-a a Ligii I, dar a precizat că jucătorii săi vor încerca să fie mai inteligenţi decât adversarii pentru a se impune.

Cu Viitorul Constanţa va fi un meci greu, aşa cum este întotdeauna împotriva unor jucători cu un nivel tehnic foarte ridicat. Chiar şi aşa, înfruntăm o echipă care nu a câştigat de trei etape cu noul antrenor. Prin urmare, ei sigur că îşi doresc să câştige acum împotriva noastră. Dar şi noi avem planul nostru, strategia noastră.

Va trebui să jucăm cu armele noastre şi cu capacitatea pe care o avem de a susţine ritmul jocului, ţinând cont de jucătorii lipsă pe care îi avem. Acum fotbalul nu este doar pentru echipele tehnice, ci şi pentru echipele inteligente. Aşa că vom încerca să fim mai inteligenţi decât ei.

Avem multe probleme de înfruntat, dar sperăm să începem returul în cel mai bun mod posibil. Când unii jucători nu pot juca, alţii trebuie să o facă la fel de bine şi să arate că au nivelul de a fi în această echipă. Este adevărat că vom fi la limită cu jucătorii , dar ne-am obişnuit în ultimele luni şi trebuie să fim puternici“, a spus Ruben Albes, potrivit DIGISPORT.

Continuarea, AICI

Sursa: Realitatea de Sibiu