Peste 100 de turiști și trei angajați au fost evacuați, joi, dintr-un hotel de Păltiniș, în urma unui incendiu izbucnit în zona de SPA. Două femei au fost intoxicate cu fum, fiind preluate de echipajele SMURD.

“Printr-un apel venit pe numărul de urgență 112, în această dimineață, Inspectoratul Pentru Situații de Urgență ” Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu a fost sesizat cu privire la existența unui incendiu izbucnit în interiorul zonei Spa a unei unități de cazare, tip hotel, din stațiunea Păltiniș. S-a intervenit de urgență cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, autospeciala de salvare de la înălțime, autospeciala de transport victime multiple și trei echipaje Smurd. S-a procedat pentru evacuarea unui număr de 106 persoane cazate și trei angajați ai hotelului”, au precizat reprezentanții ISU Sibiu.
Potrivit acestora, după evaluarea medicală a tuturor persoanelor implicate, două femei de circa 50 și 20 de ani, intoxicate cu fum, au fost preluate de echipajele Smurd și transportate la UPU Sibiu.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului și pagubele urmează să fie determinate de către autorități.

Articolul precedentFenomen rar în Bagdad. A nins pentru a doua oară în ultimii 100 de ani
Articolul următorBolile cardiovasculare