Circulația rutieră se desfășoară în continuare în condiții e dificultate pe anumite drumuri din țară. Iată ce anunță centrul INFOTRAFIC. 

UPDATE ora: 07:00 – Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a condițiilor meteo nefavorabile.   

În județul Constanța, pe DN 3 Cobadin – Ostrov, circulația rutieră este restricționată pentru autovehiculele cu masa mai mare de 3,5 tone.

Manevrele au fost reluate în toate porturile de la Marea Neagră.

Se circulă în condițiile unui carosabil alunecos pe majoritatea arterelor rutiere din județul Tulcea, dar și pe două drumuri din județul Ialomița.

Sunt precipitații ușoare sub formă de ninsoare și se circulă în condiții de iarnă pe mai multe drumuri din județele Alba, Dâmbovița, Gorj și Mehedinți.

Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București – Constanța, A3 București – Ploiești, DN 1 Ploiești-Brașov și DN 7 Pitești-Sibiu, traficul se desfășoară pe un carosabil preponderent uscat, vizibilitatea fiind bună.

Recomandăm conducătorilor auto să circule cu multă atenție, asigurându-se foarte bine înainte de fiecare manevră pe care o efectuează, să mărească distanța de siguranță între autovehicule, să evite depășirile riscante și să adapteze viteza la condițiile de trafic, adoptând o conduită preventivă pe tot parcursul traseului!

 

Articolul precedentCULISELE STATULUI PARALEL. Oamenii din spatele preluării Telekom România. Anchetă BOMBĂ!
Articolul următorVremea 28 noiembrie – Ninsori și viscol